PDA

View Full Version : Wybory 2007

misura
October 21st, 2007, 23:04
No i jak wiadomo wygrała Platforma Obywatelsk uzyskując około 44% poparcia wyborców. Drugie miejsce przypadło PiS-owi (około 31%). Do sejmu weszły jeszcze kolejne 2 partie: LiD (około 13%) i PSL (około 8%). Wedłu TVP 224 miejsca przypadną dla PO, 156 dla PiS, 53 - LiD, 27 - PSL.

PS: To są tylko sondarzowe wyniki. Rzeczywiste mogą się trochę różnić ;]

A na kogo ty głosowałeś lub chciałbyś głosować??:D Specjalna sonda dla was :P

Bembik
October 22nd, 2007, 07:36
mam nadzieje, że wreszcie się cos zmieni...

Myst'Sharion
October 22nd, 2007, 15:31
Ja tam jestem zadowolony z wynikow wyborow :) Pierwsze moje glosowanie i poszlo po mojej mysli ;)

Miki Montana
October 22nd, 2007, 16:06
jak widać i tutaj PO wygrywa . Ja myśle że ani jeden ani drugi nic w kraju nie zrobią(tak tylko sądze obym się mylił) a przed wyborami zawsze obiecują.
Ps. Głosowałem na PO(tutaj).

misura
October 22nd, 2007, 16:12
A ja mam jednak cichą nadzieję, że PO coś zdziała. Ale najbardziej mnie satysfakcjonuje, że pana Leppera i Giertycha nie ma w rządzie :D

shuric
October 22nd, 2007, 17:22
zeczywiste mogą się trochę różnić ;]

rz* ;p

zaglosowalbym na PO bo jedyne co pis zrobil dobrego to wywalil leppera i giertycha z polityki ;p.

w dodatku w pis'ie nie ma mechanizmow zmian na lepsze.
takie moje zdanie

misura
October 22nd, 2007, 17:25
rz* ;p

zaglosowalbym na PO bo jedyne co pis zrobil dobrego to wywalil leppera i giertycha z polityki ;p.

w dodatku w pis'ie nie ma mechanizmow zmian na lepsze.
takie moje zdanie

R mi wcięło :P A że się pisze "rz" to wiem :P Zmęczony byłem, bo późna godzina mnie wczoraj zastała :P

@About Topic: Według mnie PiS ma takowe mechanizmy zmian na lepsze, ale nie podpasowały one do naszego kraju...

igus
October 22nd, 2007, 23:46
1 kaczor left przynajmiej bye bye Kaczorku :D

Miki
October 24th, 2007, 16:07
pff co za marna sonda!
gdzie jest ĘĄ! na nich bym głosował a nie na jakieś lamerskie partie stworzone dla żartu :D

luk93
October 24th, 2007, 20:25
nawet w tej naszej ankiecie wychodzi ze PO i tak wygrywa ''na razie'',oczywiście głos w tej ankiecie oddałem na PO, mam nadzieję że oni coś zdziałają

Cornux
October 24th, 2007, 23:14
naszczescie wygralo PO jak by wygral PiS to byla by masakra ...

Scyzor
October 31st, 2007, 15:40
Eh juz po wyborach to ten temat nie ma sensu :P

Ale i tak sie cieze ze PO wygralo;P