PDA

View Full Version : pomozcie

Magik
October 22nd, 2007, 14:56
tu były pytania do egzema
nie aktualne ;
You did not pass the tutor exam. Therefore you do not qualify to become a tutor. Two months after your last test you may take the exam again.

dyskusja: odpowiedzi do egzema na tutora

+ nazwa strona jakiegoś dobrego translata

Zieniu
October 22nd, 2007, 15:04
omg mam nadzieje ze ten temat bedzie usuniety + warn dla autora za double post mam nadzieje ze to fansite stanie na wysokosci zadania i nie poda mu odp

czemu , wszyscy zrzynają ?? ciekawe co ty byś zrobił gdybyś potrzebował takich...
jakich? nie potrzebujemy noobow co sie podniecaja innym kolorem na help chanel a nic nie pomagaja tak czy sia wywalili by cie po kilku tygodniach zdazyl bys poszpanowac

Magik
October 22nd, 2007, 15:07
czemu , wszyscy zrzynają ?? ciekawe co ty byś zrobił gdybyś potrzebował takich...

//edit

You did not pass the tutor exam. Therefore you do not qualify to become a tutor. Two months after your last test you may take the exam again.

Magik
October 22nd, 2007, 15:46
omg mam nadzieje ze ten temat bedzie usuniety + warn dla autora za double post mam nadzieje ze to fansite stanie na wysokosci zadania i nie poda mu odp

jakich? nie potrzebujemy noobow co sie podniecaja innym kolorem na help chanel a nic nie pomagaja tak czy sia wywalili by cie po kilku tygodniach zdazyl bys poszpanowac

kurwa nooba to sobie w rodzinie szukaj zapewne nie trzeba dużo szukać
tak sobie przystąpiłem a w tibie nie grałem dobre 4 miesiące i nie zamierzam
dlaczego ? bo pełno tam takich pomyleńców jak ty, i żeby mnie wywalić byś mnie musiał najpierw zatrudnić szparo

Miki Montana
October 22nd, 2007, 16:09
Jak ci tak bardzo zależy to kup na allegro odpowiedzi, Przez to roi sie od tutków a puźniej zaden nie wie co napisać bo "can't speak english" .
Pierwszą zasadą tutka to b.dobra znajomość J.Angielskiego.

Seccus
October 22nd, 2007, 16:16
I bardzo dobrze że nie zdałeś. I tak byś stracił tą pozycję w kilka dni więc nie widzę różnicy.

misura
October 22nd, 2007, 16:21
I bardzo dobrze że nie zdałeś. I tak byś stracił tą pozycję w kilka dni więc nie widzę różnicy.

Ja znam takich co za samo pisanie "Hi,may i help you?" na Helpie i parę NameLocków są tutorami, a nawet angielskiego nie znają :P

Więc może i by tą pozycję utrzymał. Ale najpierw by musiał zdać, czyli za 2 miechy :P

Zieniu
October 22nd, 2007, 16:24
kurwa nooba to se w rodzinie szukaj zapewne nie trzeba dużo szukać
tak sobie przystąpiłem a w tibie nie grałem dobre 4 miesiące i nie zamierzam
dlaczego ? bo pełno tam takich pomyleńców jak ty, i żeby mnie wywalić byś mnie musiał najpierw zatrudnić szparo

dlaczego obraziles moja rodzine? hym? widac ze jestes noobem jesli nie wiesz co to znaczy to sory ale nie chce mi sie linkow do tematow szukac nie wyzwalem cie a ty jak normalny polski noob mnie zbesztales i moja rodzine sory ale sam z siebie zrobiles chama

tak w ogole mam w zakladkach stronke co tlumaczy test tutora i odrazu podaje odpowiedzi-.- nawet z tego nie skorzystalem tylko jakis idiota dal to na torgu zeby wiecej latalo tych nieby tutow

1. idioto ty mnie pierwszy wyzwałeś
2 zjebie nie kierowałem tego szczególnie do kogoś
3. kurwo nie zgrywaj spoko gościa jeśli taki nie jesteś
--------------------------------------------
1.nie masz
2.albo taka gdzie trzeba płacić
3.na pewno takich uzywałeś

ja cie pierwszy nie wyzwalem nie powiedzialem " Magik to noob" napisalem "nie potrzebujemy noobow" kierowane do ciebie sory ale u mnie juz straciles szacunek i nabijanie postow nic ci nie da i tak ktorys mod na tobie pojedzie i ps naucz sie edytowac posty szmato(tym razem kierowalem do ciebie)

Magik
October 22nd, 2007, 16:24
Jak ci tak bardzo zależy to kup na allegro odpowiedzi, Przez to roi sie od tutków a puźniej zaden nie wie co napisać bo "can't speak english" .
1.nie mam zamiaru płacić za tibie i nigdy bym nie kupił na allegro takiego czegoś
2.wole kaleczyć j. angielski niż polski

same tibijskie brachole...

misura
October 22nd, 2007, 16:28
same tibijskie brachole...

Dzięki, polecam się na przyszłość...

Magik
October 22nd, 2007, 16:31
Dzięki, polecam się na przyszłość...
nie rozumiem ??
jesteś dumny bo zaliczasz sie do tej grupy ??
:confused::eek:
kolejne bzdurne wypowiedzi

Miki Montana
October 22nd, 2007, 16:37
@up
w przeciwieństwie do ciebie niektórzy wolą zdawać 20x i za 20 razem zdać ale wiedzieć że samemu się zdało a nie prosić kogoś o odpowiedzi. Każdy tibijczyk myśli że jak ktoś ma tutka to jest "Hiper mega pro" bo Umie angielski na 5+ . Niestety coraz więcej ludzi(3/4 z polski) kupuje odpowiedzi na allegro a "ni h..." umie z angielskiego.

Ps. Sam oblałem 2 razy i wątpie żebym kiedyś go zdał(żle na tym wyjdą playerzy bo u mnie angielski to tragedia :P)

Magik
October 22nd, 2007, 16:40
dlaczego obraziles moja rodzine? hym? widac ze jestes noobem jesli nie wiesz co to znaczy to sory ale nie chce mi sie linkow do tematow szukac nie wyzwalem cie a ty jak normalny polski noob mnie zbesztales i moja rodzine sory ale sam z siebie zrobiles chama

tak w ogole mam w zakladkach stronke co tlumaczy test tutora i odrazu podaje odpowiedzi-.- nawet z tego nie skorzystalem tylko jakis idiota dal to na torgu zeby wiecej latalo tych nieby tutow
1. idioto ty mnie pierwszy wyzwałeś
2 zjebie nie kierowałem tego szczególnie do kogoś
3. kurwo nie zgrywaj spoko gościa jeśli taki nie jesteś
--------------------------------------------
1.nie masz
2.albo taka gdzie trzeba płacić
3.na pewno takich uzywałeś

misura
October 22nd, 2007, 16:43
nie rozumiem ??
jesteś dumny bo zaliczasz sie do tej grupy ??
:confused::eek:
kolejne bzdurne wypowiedzi

Hmmm, widzę, że iloraz inteligencjy to ci się wacha między 10 a 20...

Czy ty musisz cały czas mieć do mnie jakieś dąsy?? Prawie w każdym poście najeżdżasz na mnie... Nie żeby mnie to denerwowało, ale dałbyś sobie luzu, bo może innym to przeszkadza...

Widać, że lipny byłby z Ciebie tutor... Żeby być tutorem trzeba przyjmować wszystkie wiadomości z uśmiechem na twarzy... A Tobie to trochę nie wychodzi...

Mówisz, żeby Miki Montana nauczył się pisać po polsku. To samo możnaby było napisać do Ciebie, bo jakbyś nie wiedział zdanie rozpoczyna się wielką literą...

@Zieniu - Szkoda czasu na takich ludzi jak on...

Magik
October 22nd, 2007, 16:52
Hmmm, widzę, że iloraz inteligencjy to ci się wacha między 10 a 20...

Czy ty musisz cały czas mieć do mnie jakieś dąsy?? Prawie w każdym poście najeżdżasz na mnie... Nie żeby mnie to denerwowało, ale dałbyś sobie luzu, bo może innym to przeszkadza...

Widać, że lipny byłby z Ciebie tutor... Żeby być tutorem trzeba przyjmować wszystkie wiadomości z uśmiechem na twarzy... A Tobie to trochę nie wychodzi...

Mówisz, żeby Miki Montana nauczył się pisać po polsku. To samo możnaby było napisać do Ciebie, bo jakbyś nie wiedział zdanie rozpoczyna się wielką literą...

@Zieniu - Szkoda czasu na takich ludzi jak on...

po nikim nie jadę bez powodu
2 razy napisałem o tobie (to jest drugi raz)
prawda boli :confused:

tibia a forum, od forum wymagam trochę więcej kultury

forum to nie blog

masz racje nie warto gadać z kimś niepełnosprytnym bo co to za rozmowa, można to porównać do mojego czytania forum gdy piszesz totalne głupoty

misura
October 22nd, 2007, 16:57
po nikim nie jadę bez powodu
2 razy napisałem o tobie (to jest drugi raz)
prawda boli :confused:

tibia a forum, od forum wymagam trochę więcej kultury

forum to nie blog

masz racje nie warto gadać z kimś niepełnosprytnym bo co to za rozmowa, można to porównać do mojego czytania forum gdy piszesz totalne głupoty

Długo jeszcze??? :P Może się dowiem jeszcze czegoś nowego na swój temat???

@ Miki~
Ja zdałem raz 3 miesiące temu :P Ale tydzień temu dostałem Criminal Recorda za rasizm, i mnie wywalili :P

Magik
October 22nd, 2007, 17:11
Długo jeszcze??? :P Może się dowiem jeszcze czegoś nowego na swój temat???

@ Miki~
Ja zdałem raz 3 miesiące temu :P Ale tydzień temu dostałem Criminal Recorda za rasizm, i mnie wywalili :P

nie potrafisz odpowiadać na proste pytania, tyle o tobie z mojej strony ignor

widzicie tacy z was tutorzy
chamscy, nie pomocni, pyszni i niewiadomo po co

shuric
October 22nd, 2007, 17:20
no i sie obrazacie. jak dla mnie tutor nie jest kims wielkim (jedyniezeby na testach pograc) o wiele lepej jest byc seniorem. ale chodzi mi o to. niech kazdy taki temat zostanie usuniety. taki apelik. bo bedzie za duzo syfu

misura
October 22nd, 2007, 17:21
nie potrafisz odpowiadać na proste pytania, tyle o tobie z mojej strony ignor

widzicie tacy z was tutorzy
chamscy, nie pomocni, pyszni i niewiadomo po co

Po co mam odpowiadać na proste pytania, skoro każdy zna na nie odpowiedź???

Chamscy??? Najpierw spójrz na siebie. Słowa takie jak "kur**" albo "zjeb**" są dla ciebie chlebem powszednim... Zastanów się co ty piszesz...
Nie pomocni? To po co zakładałeś ten temat, jesli wiesz, że i tak nie znajdziesz tu pomocy??? Zastanów się co ty piszesz...
Pyszni? A wiesz w ogóle co ten termin oznacza??? Polecam słownik PWN-u. Zastanów się co ty piszesz...
Nie wiadomo po co??? Może ty nie wiesz, ale my wiemy...
Podsumowywując: Tyle wiesz, ile zjesz (zacznij jeść więcej).

Jak dla mnie temat do zamknięcia...

Najlepszy polski translator na necie: www.translate.pl.

Bembik
October 23rd, 2007, 22:16
temat zamykam. Jak jeszcze raz zobacze, ze sie tu ktos kluci to wszyscy co biora w tym udzial wyleca ;)

Ps. udzielanie informacji na temat egzaminu na tutora jest tez niedozwolone.

Bembik
October 23rd, 2007, 22:18

tacy ludzie maja tu przyszlość

Pozdrawiam
Bembik