View Full Version : Pomóżcie dokonać wyboru.
Ilusionis
October 30th, 2007, 22:01
Witam mam problem gdyż nie umiem się zdecydować którą postacią grać.
A mianowicie:
Palladyn lvl 14(prawie 15) skille 45 (;/) + nie mam czym skillować.
Czy Druid 17lvl (18mlvl) niestety miał serie dedów których już nie pamiętam i ma wykonany desert quest :P.
Do tego chce zapytać po ile na securze stoi:
Blue robe, guardian shield.
I kto z was gra na securze?
Pisać tu lub PW gdy otrzymam odpowiedź na wszystkie moje pytania zedytuje posta i poprosze o zamknięcie tematu.
Miki Montana
October 30th, 2007, 23:40
druidem bez pacc nie opłaca się grac...
Palkiem wbij 60+ dist , zacznij expić , powiedzmy beho , od 25 na POH , od 35~ na Gs'y z bohami + 75 dist ;]
Miki
October 31st, 2007, 00:20
raczej palek powód wyżej więc tylko się dopisuje :P
luk93
October 31st, 2007, 14:58
oczywiście że pall!, postacie magicznymi, da się grać tylko dla pk, a gra normalna wymaga niestety pacca... No chyba że się uprzesz... Ja bym na twoim miejscu wybrał palla, poskilował i chodził na fajne hunty :D
Ilusionis
October 31st, 2007, 15:40
No tak ale zbytnio czasu nie mam na skilling dlatego zawsze druid/sorc ;<.
Jeszcze nie odpowiedział mi nikt czy gra na secura?
Miki
October 31st, 2007, 20:40
ale ja mając 35 dista (przed update) poszedłem z arrowsami expić i zawsze mi się zwracało :D (w granicach od 20-50 gp na plus za hunt :D do 20 lvla a później to więcej :D)
Scyzor
October 31st, 2007, 22:56
Patrzac na ostatniego upa to wybiesz palka albo czekaj co napisza w piatek o tym upie:P:P BO a kyz polepsza drutow (osobiscie tak slyszalem ale to plotki)Druid ROX ALE MUSI BYC PACC!!!!!!!!!! BEZ PACCA ANI RUSZ!!! A Pall nawet nawet moze smigac na faccu:p
luk93
November 10th, 2007, 11:22
bierz palla i już, chyba że kupisz pacca to graj druidem, wszyscy by wybrali palla, więc nad czym się jeszcze zastanawiać? może polepszą druida po updeatcie, ale nie aż tak bardzo, lepszy jest pall, bierz palla skilluj i exp!
Garen
November 11th, 2007, 11:58
jesli nie masz czasu na gre to druid/sorc bo banalnie mlvl mozna trenowac tyle ze od czasu do czasu za soulami trzeba pobiegac ;)
Ameriov
February 3rd, 2008, 05:48
Pall bo drutem nie pograsz bez PACC, ale jesli plany Ci sie zmienia i niedlugo kupisz to lepiej drutem... Duzo lepiej
Bali
November 18th, 2008, 19:38
Ja bym polecał druidem.
Podam ci + i - grania palkiem i druidem.
Pall.
+ szybko expi
+ na 30 lvl możesz spokojnie expic na dragach itd
+ zadajesz duże obrażenia
- musisz wydawać czasami spore sumy na expienie lub skillowanie
- expienie w małych pomieszczeniach na silniejszych potworkach jest nie opłacalne
- trudno załapać się na jakieś hunty
Druid.
+ jeśli masz 40+ lvl i pacc jesteś często brany na hunty
+ duza many
+ szybko zarabia się na robieniu runek
- mała ilość hp/cap
- trzeba dużo wydawać na runki i potiony
- hunty solo najczęściej są na -
Lipus
November 19th, 2008, 16:26
1. Nie proponujcie mu wybranie paladyna i skillowanie od początku, bo autor już wspomnial że nie ma czym skillowac ;>.
2. Ja bym wybrał druida, wbił nim 30 lvl, na FACC Tomba (ghoule i szkielety), na samych viking helmetach(66gp u NPC), można tam zrobić porządnego lootbaga ;). Zanim wbijesz ten 30lvl, powinno wpaść ci do banku 20+k. I wtedy masz większe pole wyboru. Jeśli do tej pory dobrze ci się grało druidem, to pozostań przy nim, a jeżeli nie, to zmień się na pallka, kup kamienie, wyskilluj 60 dista, i ciesz sie grą ;)
Kenshin
November 22nd, 2008, 11:20
To wszytko zależy czym lubisz grac, a nie dajesz ludziom do wyboru Tobie postaci. Wypisz sobie plusy i minusy teraz. pomyśl czym wolisz grac i będzie koniec tematu...
Jak chcesz palkiem to speary do 50 skilluj na monku lub gdzieś nie wiem gdzie, później kamyki i do 80 ale jak mówisz, że nie masz jak skillowac, to musisz druidem grac...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.