PDA

View Full Version : Poradniki

Bembik
November 2nd, 2007, 22:37
Jeśli jesteś kreatywny i chcesz dać coś od siebie - napisz poradnik.
Może on być na dowolny temat.

A oto kilka zasad:
1. Nie uznajemy kompletnie plagiatów, jeśli ktoś podpisze się pod nie swoim tekstem zostanie od razu zbanowany na forum.
2. Poradnik musi być poprawny językowo, tzn. muszą się w nim znajdować polskie znaki, poprawna ortografia itp.

Pod uwagę będzie także brana strona graficzna poradnika (zdjęcia, czcionka itp.)
Najlepsze poradniki zostaną umieszczone na stronie głównej TibiaML w dziale z artykułami.
Bierzcie się zatem do roboty! Czekam na Wasze prace, które wysyłajcie do mnie przez PW.

Pozdrowienia
TibiaML team.

m4tek
November 26th, 2007, 20:49
Ewentualne znalezione ciekawe poradniki i tym podobne w jezyku angielskim mozecie wysylac do Bembik'a lub jednego z czlonkow TibiaML Staff polskiej wersji. W ten sposob nasza grupa translatorow zajmie sie nim i zostanie on umieszczony na stronie TibiaML.

Mile widziane, a nawet oczywiste jest podanie oryginalnego zrodla poradnika czy tym podobnego tekstu.

Plagiatorow i tym podobnych czeka ban itp (patrz post wyzej). Dlatego pamietajcie o oryginale :)

Bali
November 18th, 2008, 20:10
Hmm... Temat zapowiada się ciekawie.
Mam nadzieje że nie będzie zaśmiecany przez mało przydatne poradniki.

Ycy
November 19th, 2008, 14:24
Może on być na dowolny temat.

To znaczy ze mogę napisać poradnik, gdzie bocić i na którym lvlu? ;)

Lipus
November 20th, 2008, 12:33
Właśnie jestem w trakcje robienia nowego poradnika na temat... jedzenia. Zauważyłem że nie ma nic o nim, ani na forum, ani na stronie głównej. Postaram się pod koniec tygodnia do dokończyć i opublikować ;)

shuric
November 22nd, 2008, 19:40
To znaczy ze mogę napisać poradnik, gdzie bocić i na którym lvlu? ;)

warna temu panu - czytaj regulamin...