PDA

View Full Version : Newsy O Update?? rozwazanie:P

Scyzor
November 5th, 2007, 00:18
Jak Co Tydzien od ostatniego piatku www.tibia.pl pokazuja sie przetlumaczone newsy o upie :)...
Przejdzmy do zeczy...
Jak juz bylo wiadomo w upie ulepszaja drutow i sorcow...
Ci co maja knighta moga sie wk*** bo na tibia.pl pisza o zmiejszeniu capa.... knigtomi uhy drozsze albo czesciej schodzic beda...
Pallom chca zrobic by wiecej wydawal expiac tzn szybciej lamiace sie speary /badz drozsze...
Druidzi i Sorcowie ci to maja sielanke ulepszaja ich obrone zwiekszaja capa zmniejsza koszty za runy badz zwieksza ich ladunki i zmniejsza ryzyko smierci...

eh.. W nastempnym upie sorcow i drotow znowu pogorsza:P

Ale co sadzicie o tym ...

Garen
November 5th, 2007, 10:31
ja mam nadzieje ze nie bedzie juz na servie 666 50lvl kn ightow biegajacych i wpieprzajacych sie wszedzie bo im na reputacji nie zalezy ;)
nie moge sie doczekac lamaicych sie sca xD lub cos ala to xD
powiem tak: bedzie ciekawie :)

Bembik
November 5th, 2007, 10:36
Cipsoft straszny straszny ale ja mysle ze nie bedzie tak zle.
Poza tym mysle ze sorc wcale nie musi azz tak duuuuuzo wydac na hunt. Przykladem moze byc Liromir ktory caly czas gra i swietnie sobie radzi

Garen
November 5th, 2007, 10:49
albo bembiczek czy inny pall lub knight ktorzy radzą sobie duzo lepiej :P

Bembik
November 5th, 2007, 11:35
kazdy ma taki sam start... kazdy wybiera pomiedzy 4 profesjami

Miki Montana
November 5th, 2007, 15:54
ten kto zmienia profke przez upa jest nazywany "dzieckiem Update".

Od końca tibi 7.6 do czasów dzisiejszych gram i będę grał Knightem. Powód ? Grając na tibi 7.8 gdzie był tzw.Update dla Magicznych postaci , nie robiłem sobie z tego choć mój best hit był wtedy 219(na tych samych skillach teraz 349) więc co nam(Paladynom i Knightom) może zrobić lekkie jak dla nas osłabienie? Jeżeli ktoś wytrzymał grając paladynem to teraźniejszych czasów to pamięta jak niedawno latało się po speary bo same nie wędrowały do łapy.

Wniosek: Każdy kto umie grać Profesjami Fizycznymi nie przestraszy się byle jakiego Update.

luk93
November 6th, 2007, 20:54
@up
święte słowa

@topic
najbardziej podobały mi się czasy Tibi 7.6 (wtedy zacząłem grać) i to były najlepsze czasy, a tera, co update to gorsze rzeczy, no może nie zawsze ;)

Myst'Sharion
November 6th, 2007, 23:56
Problem jest innego typu. Zazwyczaj update'y moze utrudnialy zycie niektorym profesjom (np lamanie spearow), ale w znacznym stopniu nie wyplywaly na obrazenia. Ostatni update to zmienil, knighci zaczeli duzo mocniej atakowac, natomiast magowie o wiele slabiej. Dlatego tez wielu magow nie potrafilo sie z tym pogodzic i zmienilo profesje. Jak bedzie tym raze - zobaczymy ;)

Miki Montana
November 7th, 2007, 14:41
@up

Proste, ci co byli kiedys magami a teraz są palkami/knightami wrócą do starych postaci bądź założą nowe - oczywiście z profesją magiczną.

Magik
November 16th, 2007, 22:14
updaty są super, problem tej gry są sami użytkownicy
co widać już w pierwszej wiadomości

fostius
November 18th, 2007, 00:44
eh, czas zaprzyjaznic sie z uhmakerem :p
a potem sie okaze czy bieganie z super lodowo-trujacym avengerem jest fajne :S

Miki Montana
November 18th, 2007, 19:58
eh, czas zaprzyjaznic sie z uhmakerem :p
a potem sie okaze czy bieganie z super lodowo-trujacym avengerem jest fajne :S

Z tego co wiadomo najlepszych broni nie będzie sie dało zaklinać(SOV,SCA,Thunder Hammer,Avg,Arcane Staff,Arbalast) ale jak narazie to są tylko spekulacje.

Myst'Sharion
November 18th, 2007, 23:12
Avengera na 100% sie nie da zaczarowac, ale nie wiem jaka jest najlepsza bron ktora mozna.

Miki
November 20th, 2007, 19:52
@up
mam nadzieje że nie spartolą i nie zrobią tak że np fire axe albo sword można "ulepszyć" lodowym kamieniem - to by było zdeka tego bez sensu ? :P

Myst'Sharion
November 21st, 2007, 18:40
@up
mam nadzieje że nie spartolą i nie zrobią tak że np fire axe albo sword można "ulepszyć" lodowym kamieniem - to by było zdeka tego bez sensu ? :P

Bez obaw, nie da sie ich zaczarowac ;)

luk93
November 22nd, 2007, 16:11
to dobrze :D szkoda że nie da się zaczarować avengera ;/ i że tak udupią knightów i troszke pallów, ale jak się umie nimi grać to się przeżyje, ja np. dalej będę grał swoim knightem :)

m4tek
November 24th, 2007, 17:19
To bedzie glownie problem zwiazany z duzymi nakladami pieniedzy, ktore beda potrzebne na potiony. Moim zdaniem nie bedzie tak zle ;)

macintosh
November 27th, 2007, 14:10
w upie maja dojść 2 rodzaje uh i 2 rodzaje mf i lf

Miki Montana
November 27th, 2007, 18:20
w upie maja dojść 2 rodzaje uh i 2 rodzaje mf i lf

Kto ci takie bzdury naopowiadal? Zadnych nowych rodzajow UH nie bedzie. Beda tylko:
a)Mana Potiony:
-Large(dla wszystkich profesji-Slabe)
-Strong(dla Sorcerera,Druida,Paladyna-od 50 lvl,srednie)
-Great(Tylko Dla Sorcerera i Druida-od 80 lvl,Dobre)

b)Life Potiony:
-Large(dla wszystkich profesji-slabe)
-Strong(Dla Paladyna i Knighta-od 50 lvl,srednie)
-Great(dla Knighta-od 80 lvl , dobre)

m4tek
November 28th, 2007, 21:34
i nowy spell dla palka, bedzie leczyl sie lepiej niz knight, lecz gorzej niz magowie ;]