PDA

View Full Version : Harmonia Spustoszyla Ghazbarana

Miki Montana
November 25th, 2007, 15:51
Wczoraj (24.11.2007) po raz kolejny zostal pokonany Ghazbaran. Tym razem na serwerze Harmonia. Jednym z Zabitych byl , bloker - Achon Elaw 213 EK. To juz 2 boss zabity w tym tygodniu , a 4 Jaki byl zabity na Harmonii(2x Ferumbrass,Ghazbaran,Morgaroth ) wiec brakuje tylko Orshabaal'a do kolekcji. Jako nagrodę w loocie z potwora znalazł się Demonbone.

Pozdro dla calej gildi Ruthless.

Ps. Nie mam zdjec wiec ich nie moge dac(moze Bembiczek ma:P)

Ps 2. Sorrka za niepolskie znaki ale cos dzieje mi sie z klawiatura(nie moge pisac polskich znakow w IE).

fostius
November 25th, 2007, 16:45
Nie ma co, nazwa tematu zayebista xDDD
Imo, mogloby byc "Ghazbaran spustoszyl Harmonie", ale ze jej nie spustoszyl, to Harmonia spustoszyla Gha~? LOL

m4tek
November 25th, 2007, 17:12
Tutaj zgodze sie z fostiusem ;) fakt faktem Ghazbaran dostal od Harmonii :) a screen Pancrasa z botem tez jest fajny ;)

Bembik
November 25th, 2007, 21:19
Zaden boss nie ma z nami szans ;)

Miki Montana
November 25th, 2007, 22:03
@down razy xx

Ferdek byl 2 razy (pierwszy raz dawno temu a 2 raz prawie rok po 1 ;]) . Morgaroth byl tez 2x chyba(1 raz jako pierwszy na all servach a niedawno co Bedu padl na nim 2x).

Lol napisalem posta o 22:51 a pisze ze o 21:03 , dziwne? -.-

Myst'Sharion
November 25th, 2007, 22:32
Pozazdroscic :p U nas na Refugii jedynie Morgarotha sie udalo zabic. Gdy pojawil sie Ferek wszyscy highlevele stali przy tp i bali sie wejsc do final rooma :D No coz, praca zespolowa u nas lezy :p

Sir Rickard
November 25th, 2007, 22:36
Bylo by fajnie jak by dzisziaj przyszedl Orshabaal tez. Ale chyba Ferumbras i Ghazbaran teraz wysztarczy.

fostius
November 25th, 2007, 22:44
Heh, na Arcani jak sie boss pojawi to DPFT tylko ida sobie SSy porobic, Feru byl... Morg byl (10-0 dla Morga xD)... Ghaz byl..., ZAL

Garen
November 26th, 2007, 10:16
Bylo by fajnie jak by dzisziaj przyszedl Orshabaal tez. Ale chyba Ferumbras i Ghazbaran teraz wysztarczy.

xD who translated for u ? :P
ciekawy jestem jak by to upku wygladalo, obstawiam ze bez masy druidow leczacych a nie strzelajacych by sie nie dalo

m4tek
November 26th, 2007, 16:50
Knight by powiedzial 'sioujcie mnie, bo nie bede marnowal moich drogocennych potkow za 10 k' ;D

luk93
November 27th, 2007, 16:32
jak wprowadzą te potiony za ~8k to będzie przesada, rzadko kiedy knight wyjdzie na "+"... a jak wyjdzie, to znów potiony trzeba kupować ;/

Miki Montana
November 27th, 2007, 18:12
jak wprowadzą te potiony za ~8k to będzie przesada, rzadko kiedy knight wyjdzie na "+"... a jak wyjdzie, to znów potiony trzeba kupować ;/

te potiony za 8,7k sa na szczescie od 80+ lvl to Po 1.
Po 2.Potwory comba nie beda robily wiec nie bedzie tyle tracil ich
po 3.Na Bossy zawsze bierze sie "Siokerow".

Ccm
December 3rd, 2007, 13:28
No niezle go składaliśmy
Ale troche zwalili z m wallami
ale dzieki ruthless i taktyce herga jakoś sie udało :D
P.s padłem xD:(