Go Back   Tibia ML Forum > Svenska > Game-chat

Notices

Game-chat Prata om allting som hör till Tibia här.


Reply
 
Thread Tools
Old July 26th, 2007, 21:51   #1
Simmeius
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Age: 27
Posts: 1,245
Simmeius is an unknown quantity at this point
Default

Ibland när jag spelar tibia så laggar som hela tibia fönstret upp sig, hela tibia fönstret blir helt svart.
Det enda som hjälper är när jag öppnar aktivitetshanteraren, då tar det oftast några sekunder då sen funkar det fint igen.

Så här ser det ut höger om start menyn och uppe i vänster hörn där det står tibia:


Så jag tänkte om någon här vet varför det blir så här.

Kan tilägga att jag har vista om det skulle spela någon roll.
Simmeius is offline   Reply With Quote
Old July 26th, 2007, 21:57   #2
Tyren
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 191
Tyren
Default

Öppnar du tibia med "Administratör" för ibland spökar det väldigt när man inte gör det... Annars vet jag inte.
Tyren is offline   Reply With Quote
Old July 26th, 2007, 21:59   #3
Simmeius
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Age: 27
Posts: 1,245
Simmeius is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by Tyren
Öppnar du tibia med "Administratör" för ibland spökar det väldigt när man inte gör det... Annars vet jag inte.
Ja, det gör jag =/
Simmeius is offline   Reply With Quote
Old July 27th, 2007, 19:47   #4
Peyet
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 261
Peyet is an unknown quantity at this point
Default

Testa med datoråterställning? Vet ej om det funkar. Hade också som dig men när min kusin gjorde det så funkar min dator utmärkt.
__________________
Namn:Peyet
_______________________
2 ord räcker pingis knäcker
Peyet is offline   Reply With Quote
Old July 28th, 2007, 00:00   #5
Simmeius
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Age: 27
Posts: 1,245
Simmeius is an unknown quantity at this point
Default

Ska prova det när jag kommer hem på måndag. Ni får gärna ge mer tips på vad jag kan göra :)
Simmeius is offline   Reply With Quote
Old July 28th, 2007, 00:07   #6
Anna
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,415
Anna
Default

Prova installera om Tibia. Kanske funkar då.
__________________
NOOOOOOO
Anna is offline   Reply With Quote
Old July 28th, 2007, 00:09   #7
Simmeius
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Age: 27
Posts: 1,245
Simmeius is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by Anna
Prova installera om Tibia. Kanske funkar då.
Juste fan, det är ju det första man borde prova. Att jag inte tänkte på det :P
Simmeius is offline   Reply With Quote
Old July 28th, 2007, 13:42   #8
Anna
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,415
Anna
Default

Funkar de nu då ?
__________________
NOOOOOOO
Anna is offline   Reply With Quote
Old July 28th, 2007, 19:50   #9
Simmeius
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Age: 27
Posts: 1,245
Simmeius is an unknown quantity at this point
Default

Är hos pappa hela helgen eller jag kommer hem på söndag kväll, så får prova då.
Har provat instalerat om tibia nu och det blev inte bättre.
Hur gör man en datoråterställning.
Simmeius is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc. Tibia on Mmotter
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios
© Tibia ML 2007 - 2014, all rights reserved.